Om tidningen

Tidningens redaktion

Agneta Trägårdh

Agneta Trägårdh

Chefredaktör

Tidningens chefredaktör heter Agneta Trägårdh. Hon har varit verksam som journalist under många år och har lång erfarenhet från olika positioner inom tidningsvärlden.

Hälsa är ett stort intresse och hon brinner för att sprida kunskap om funktionsmedicin.

Du når Agneta här

Helene Sandström

Helene Sandström

Helene är utbildad vetenskapsjournalist med integrativ och funktionell medicin som fokusområde.

Hon har lång erfarenhet som översättare och skribent inom medicin, marknadsföring, nutrition och hälsa. I grunden är hon språkvetare med en magisterexamen i engelska och nordiska språk.

Lina Åhlén

Lina Åhlén

Lina Åhlén är utbildad inom Nutritional Science (BSc Hons) med funktionsmedicinsk inriktning på Centre for Nutrition Education och Lifestyle Management och Middlesex University i England. 

Hon har mångårig erfarenhet som skribent och föreläsare inom funktions- och näringsmedicin.

Louise Rudberg

Louise Rudberg

Louise är utbildad kost- och näringsrådgivare med funktionsmedicinsk inriktning samt ICC coach. Hon har arbetat många år med utbildning och klientverksamhet som expert på kvinnohälsa 40+. Louise skriver i tidningen och arbetar med administration och sociala medier.

Magnus Nylander

Magnus Nylander

Efter sin utbildning och forskning vid Karolinska Institutet arbetade han under många år med vitaminforskning under den legendariska vitaminforskaren, professor Karl Folkers, vid Institute for Biomedical Research, som är en del av Texas universitetet i Austin.  

Magnus har hjälpt många elitidrottare att optimera sin prestationsförmåga genom näringsterapi vilket bidragit till en mångfald individuella OS- och VM-medaljer.

Anna Frödell

Anna Frödell

Anna är tidningens art director. Hon har arbetat som formgivare i nära 20 år inom print och online, både i tidningsbranschen och som konsult till företag. 

Även Anna har stort intresse för hälsa och vill ständigt lära sig mer för att kunna ge kroppen mer energi och kraft.