Artiklar
Protein minskar skörhet hos äldre kvinnor
Mer animaliskt protein jämfört med vegetabiliskt skapade mindre besvär med skörhet
Avokado främjar tarmfloran
Studie visade att avokado skapade större variation av tarmbakterier
Svaga bevis för att minskad köttkonsumtion skulle minska sjukdomsrisk
Minskad köttkonsumtion minskar inte risken nämnvärt för hjärtkärlsjukdom och cancer
Iste kan potentiellt öka risken för njursten
Oxalaterna i iste kan bli problem i varma perioder på året
Avokado och ägg förbättrar blodsockerreglering
Lågkolhydratfrukost förhindrade kraftig ökning av blodsockret och hade viktig effekt på hungern.
Frukt och grönt skyddar synen
Viss kost kan fördröja utvecklingen av grå starr.
Valnötter kan minska tumör
Valnötter kan dämpa tillväxt av bröstcancerceller
Kraftig ökning av fetma ger ökad riskfaktor för cancer
Fetma ökar risken för allvarliga kroniska sjukdomar
Metod för att laga maten påverkar risk för hjärtkärlsjukdom
Tillagning vid höga temperaturer kan vara skadligt för vår hälsa
Livet som jägare och samlare
Naturfolk som kan lukta sig till vilka fytonäringsämnen en växt innehåller
Kryddor minskar inflammation efter måltid
Kryddor minskar inflammation efter måltid
Kostmönster som optimerar tandhälsa
Bakterier i vår mun kan påverka utvecklingen av sjukdomar i andra delar av kroppen